2019 Keménykalap és krumpliorr
Ápr. 28.
Vasárnap Kaposvár
16.00 Roxínház
2019 Anconai szerelmesek
Máj. 10.
Péntek Kaposvár
19.00 Roxínház
2019 Anconai szerelmesek
Máj. 11.
Szombat Kaposvár
19.00 Roxínház

Színházi csemegék a Roxínház műsorán

Négy nagyszerű előadást kínál az évad felnőtt bérletében a Roxínház

Az idei évadban is gondolt felnőtt nézőire a Roxínház. Bérletükben most olyan előadásokat láthatnak, amelyek nemcsak meghitt pillanatokat, szórakoztató perceket, hanem valódi színházi élményt nyújtanak. Saját darabjuk mellé három különleges előadást is választottak.

-    Közel 1700 előadást láthatott tőlünk a közönség az elmúlt évek alatt, és sikerült felejthetetlen élményeket szereznünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt – mondta Pintér Kata rendező. - Elérkezett az idő, hogy a Roxínház kitárja kapuit, hogy ne „csak” rock-színház és ne „csak” gyerek-színház legyen. Igyekszünk színházunk repertoárját színesebbé, gazdagabbá, nyitottabbá tenni. 

 Az idei évadban különösen változatos előadásokat válogattak össze bérletes nézőiknek. Az Anconai szerelmesek igazi, vérbő, szerelmi komédia, amelyben felcsendülnek az 1970-es évek legjobb olasz tánczenéi, mint a Che sará, a Volare vagy a Felicita.

A Batang felé… - Ketten egyedül című tragikomédiában Koltai Róbert lép ismét a Roxínház színpadára, mellette Szirtes Balázst láthatjuk majd. A napjainkban játszódó történet egy nagyon izgalmas lélektani játék, amelynek helyenként abszurd, helyenként tragikomikus jelenetein nevetni is lehet.

A Kripli Mari Jászai Mari életét mutatja be Lázár Kati nagyszerű előadásában. A történetben kibomlanak az életút kacskaringói, és kialakul a tehetség sújtotta Kripli Mariból a jövő ígérete, a székesfehérvári statiszta, a kolozsvári kezdő, a majdani tragika: Jászai Mari.

Bezerédi Zoltán színész, sikeres rendező, több darabban koreográfusként is közreműködött.
Az általa összeállított és rendezett darab egy részében részletek hangzanak el Esterházy Péter Harmonia caelestis című művéből, valamint a Kékszakállú herceg csodálatos élete című műből is, mely az Esterházy-univerzum egyik központi darabjának tekinthető.

-    Reméljük, hogy a műsorra tűzött darabok elnyerik a közönség tetszését, és minél többen váltanak felnőtt bérletet a Roxínházba! Ha további információkra lenne szükségük az évadban látható előadásokról, várjuk önöket standunkon, a „Miénk a város” rendezvényen is!