Aktuális műsorunkat hamarosan közzétesszük,
addig is kövessetek minket a Facebook-on!

Keménykalap és krumpliorr

Csináljunk cirkuszt! – Kell hozzá egy cirkuszigazgató, meg egy állatidomár is! – Kell bohóc és zsonglőr, gumiember meg légtornász, és csodafakír! – Mi legyen a neve? – Hörömpő Cirkusz Világszám!

Mit tehetünk, ha egy jó barátunk beteg és az egész szünetet a szobájában kell töltenie? Csináljunk neki egy cirkuszt! Öt barát ennek szenteli az idejét, s közben izgalmasabbnál-izgalmasabb helyzetekkel néznek szembe. Először is, nem egyszerű egy cirkuszt megszervezni. Kell hozzá egy cirkuszigazgató, aki egyben állatidomár is. Kell bohóc, zsonglőr, gumiember, légtornász, csodafakír, és még sokan mások. Miközben azonban az előadásra készülnek, kiderül, hogy az állatkertből rendszeresen lopják a görög teknősöket. A beígért jutalom reményében hőseink nekilátnak felgöngyölíteni a bűntényt…

Generációk nőttek fel Csukás István mára már kultikussá vált ifjúsági regényén. A könyv és a televíziós sorozat után most a Roxínház színpadán családi musical változatban is végignézhetjük, átélhetjük kis Rece és a Vadliba őrs kalandjait. Az előadás során színre lépnek Csukás István regényéből és a filmből jól ismert alakok: Bagaméri, a fagylaltárus, Lópici Gáspár, az utca hírmondója, és új szereplők is megjelennek, hogy segítsék a gyerekcsapat eddigi legnagyobb tervének a végrehajtását.

Május 18-án szeretettel várjuk a kicsiket és a nagyokat a Keménykalap és krumpliorr előadásunkra! Támogatónk: az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Nemzeti Tehetség Program. Jegyek válthatók pénztárunkban és a Tourinform Irodában. Telefon: +36-30/457-8361.