2020 Válogatásműsor
Jan. 22.
Szerda Csurgó
16.00
2020 Holle anyó
Jan. 26.
Vasárnap Kaposvár
16.00 Roxínház
2020 Holle anyó
Febr. 2.
Vasárnap Nagyatád
16.00 Kulturális Központ
2020 Válogatásműsor
Febr. 8.
Szombat Kaposvár
19.00
2020 Anconai szerelmesek
Febr. 15.
Szombat Kaposvár
19.00 Roxínház

Igazi, olasz slágerekkel várjuk a közönséget októberben!

A tavalyi évad legnagyobb sikerét, az Anconai szerelmeseket láthatják újra a Roxínház színpadán október 18-án 19 órakor és 20-án 17 órakor.

Nem csak az olasz életérzés rajongóinak ajánljuk Vajda Katalin darabját. A történet mindenkit elvarázsol. Aki már látta, újból és újból meg akarja nézni. Aki még nem látta, éljen a lehetőséggel, mert igazi, felhőtlen szórakozásban lesz része!

Nem véletlenül maradt műsoron a Roxínház színpadán az Anconai szerelmesek. Vajda Katalin darabja a vérbő reneszánsz komédiák hagyományaira épül. A történet egyszerű: szerelmi sokszögek, egymást kereső, egymást üdvözlő, egymás elől menekülő párok, összeveszések, kibékülések, félreértések, de végül mindenki párjára talál. A szerelmi történet mellett a darab sikerét az 1970-es évek legjobb olasz tánczenéit felvonultató zenei anyag adja, amely bravúrosan szövi át a történet minden szálát. Az előadásban olyan slágerek csendülnek fel, mint a Ché sará, a Volare vagy a Felicita.

Vajda Katalin: Anconai szerelmesek – (Valló Péter ötlete alapján) a magyar dalszövegeket írta: Fábri Péter. Fábri Péter dalszövegeinek felhasználását a Proscenium Szerzői Ügynökség Kft. (www.proscenium.hu) engedélyezte.