Műsoron marad

Dés László – Nemes István – Koltai Róbert – Nógrádi Gábor: Sose halunk meg – musical

Álmodunk, reménykedünk, vágyakozunk, áhítjuk a tuti tippet. Ki a szerelemben, ki az üzletben, ki épp a szerencsében. Ahogy a szenvedélyes, népszerű Gyuszi bácsi, aki Imit, a kissé félénk és visszahúzódó unokaöccsét nagy lendülettel vezeti be az élet sűrűjébe.

Az előadás figurái visszaköszönnek a 90-es évek egyik legsikeresebb magyar filmjéből, aminek musical változatát tűzi műsorára társulatunk. Hű képet kapunk egy olyan világról, ahol semmi sem az, aminek látszik, miközben teljes szívünkből kacagunk azon, hogyan lavírozik egy „kisember” a zajos kalandjaiban. Nem kerülheti el a figyelmünket az életben maradásáért folytatott mindennapi küzdelme sem.

Reméljük, mire legördül a függöny, mindenki megkapja a tuti tippet élete „Nagy utazás”-ához.

10 éves kortól

Rideg Sándor – Tímár Péter – Sebesi Tamás – Szabolcsi János: Indul a bakterház – zenés játék

“Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára fordítok. A csősztől elveszem a bunkósbotot. A pofonokat végképp eltiltom. Aki vét a törvény ellen, felpofoztatom a bakterrel.  az ország vászontarisznyájára lakatot tetetek, nehogy kilopják belőle a pénzt.”

A kamaszgyerek, Regős Bendegúz, akinek az életben még soha nem sikerült semmi, az anyja egy kupec segítségével kiadja tehénpásztornak. De hiába jó szándékú gyerek ez a Bendegúz, sok megaláztatás éri, még akkor is, ha megvan a magához való esze. A jókedve azonban sohasem hagyja el…

Házi zeneszerzőnk – Sebesi Tamás – jóvoltából, az országban elsőként zenés darabként állítottuk színpadra.

12 éves kortól

Fenyő  Miklós – Novai Gábor – Böhm György – Korcsmáros György: Hotel Menthol – musical

Fenyő Miklós és Novai Gábor neve összefonódott a Hungária együttes kultuszával, annak stiláris jegyeivel, a magyar rock and rollal. A Hungária-dalokból készült musical dalait az egész ország kívülről fújja, egy nemzedék fiatalságát idézi fel. Könnyű történet bontakozik ki a közismert dalok között. Zsilett és Frufru unatkozik, szüleik elutaztak. Álmukban megjelenik Mike és a Csacska Macska vokál és fergeteges bulit csapnak.  Garantált a jó hangulat és a felhőtlen szórakozás.

14 éves kortól