Bérletek

A Roxínház 2016/17. évad bérletes előadásai:

 

 

Túl a Maszat hegyen

Vuk

Sose halunk meg

Indul a bakterház

Hotel Menthol

A Dzsungel könyve

 

Bérletajánló:

 

Gyerekbérlet:(4 éves kortól)

Vuk + Túl a Maszathegyen (2.500 Ft)

Ifjúsági bérlet: (12 éves kortól)

Vuk + Sose halunk meg (2.500 Ft)

Középiskolás bérlet: (14 éves kortól)

Indul a bakterház + Sose halunk meg + Hotel Menthol (4.200 Ft)

Felnőtt bérlet: (18 éves kortól)

Indul a bakterház + Sose halunk meg + Hotel Menthol (4.800 Ft)

 

Az előadások tetszőleges párosításban is kérhetők.

A csoportot kísérő pedagógus vendégünk az előadáson.

A Gyermek és Ifjúsági bérletes előadások tanítási napokon 15.00 – kb. 16.30 óráig tartanak.

Jegyek és bérletek a Roxínház jegypénztárában és a Tourinform Irodában (Kaposvár, Fő u 8.) igényelhetők.

Az előadások pontos időpontjáról bérletes nézőinket külön értesítjük.

Kapcsolat: Szabolcsi János: 0630 457-8361; roxinhazinfo@gmail.com;

A csoportos bérletigényeket kérjük 2016. október 15-ig jelezni.

Fizetési határidő: 2016. november 15.

Minden kedves nézőnket várjuk szeretettel!

 

ÚJ  BEMUTATÓK

 

Dés László – Nemes István – Koltai Róbert – Nógrádi Gábor:

Sose halunk meg

Álmodunk, reménykedünk, vágyakozunk, áhítjuk a tutti tippet. Ki a szerelemben, ki az üzletben, ki épp a lóverseny szerencséjében. Ahogy a szenvedélyes, népszerű Gyuszi bácsi, a vállfa árus is, aki Imit, a kissé félénk és visszahúzódó unokaöccsét próbálja bevezetni az élet sűrűjébe. A figurák visszaköszönnek a 90-es évek egyik legsikeresebb magyar filmjéből, aminek musical változatát tűzi műsorára társulatunk. Reményeink szerint az eseménydús, látványos, lendületes előadásból mindenki megkapja a tutti tippet élete „Nagy utazás”-ához. Az előadást 10 – 100 éves korig ajánljuk.

 

Varró Dániel – Teslár Ákos – Presser Gábor:

Túl a maszat hegyen

“Igazi kalandos szerepjáték várja a közönséget 5 – 99 évesig: óvodával és iskolával, rejtőzködő kémekkel, Szösz nénével, aki ki se lát a szöszeiből és fontoskodó Morzsányi Gézával. A tiszták és a pacák örök harcába véletlenül belekeverednek a se nem tiszta, se nem sáros, az ősmaszatosságban élő maszat-hegyiek, akik szenvedő részesei, majd hősei lesznek ezeknek a küzdelmeknek. A gonosz Paca cár, ördögi tervet eszelt ki, hogy az egész világot telepacázhassa. Andris, a rettenthetetlen főhős azonban halált megvető bátorsággal száll szembe „szíve hölgye”-ért a a maszat-hegyi trónbitorlóval, míg végül egymásra találnak és egy mesés fordulattal minden a helyére kerül. És „végre minden szabad lesz. Fürödni is és nem fürödni is… És szabadnak lenni is szabad lesz.”

 

Győrei Zsolt – Szemenyei János – Schlatovszky Csaba:

Vuk

Fekete István méltán nagysikerű meseregényének musical változatát a közönség szavazatai alapján ismét műsorra tűzzük. Kag és Íny boldog családi környezete hamar szertefoszlik a Simabőrű vadász támadása miatt, amit egyedül Vuk, a kis rókakölyök él túl. A tehetséges és bátor kölyköt Nagybátyja, Karak neveli fel, s tanítja az élet dolgaira. Furfangos és elszánt róka lesz belőle, igazi harcos, aki rengeteg borsot tör az ember orra alá, de a harc köztük sosem ér véget. Bízunk benne a humorral és lendületes koreográfiákkal színesített előadás kedvet csinál a kötelező olvasmányként is ajánlott műhöz. 5 – 105 éves korig ajánljuk.

 

MŰSORON MARAD

 

Fenyő Miklós – Novai Gábor – Böhm György – Korcsmáros György: Hotel Menthol – musical

A Hungária együttes dalait az egész ország kívülről fújja, az ezekből összeállított musical a mai fiatalok számára is felidézi a rock and roll nemzedék ifjúságát. A közismert dalok között vidám történet bontakozik ki. A Roxínház társulata a felejthetetlen rock and roll vilá
gát varázsolja színpadra. Garantált a jó hangulat és a felhőtlen szórakozás! 14 éves kortól ajánljuk.

 

hotel_menthol_plakat

Rideg Sándor – Tímár Péter – Sebesi Tamás – Szabolcsi János: Indul a bakterház – zenés játék

“Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára fordítok. A csősztől elveszem a bunkósbotot. A pofonokat végképp eltiltom. Aki vét a törvény ellen, felpofoztatom a bakterrel. Az ország vászontarisznyájára lakatot tétetek, nehogy kilopják belőle a pénzt. Ha én leszek a fő, nem lesz panasza a szegény embernek, mert még a Bundás kutyának is akkora pampuskát juttatok, mint a két öklöm. Törvénybe iktatom, hogy palacsintán köll élni a tehénpásztornak.” 12 éves kortól ajánljuk.

 

Nyomtatott