IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE!

SZAFFI elköszönt! (de csak egy rövid időre)

A tegnap délutáni előadással véget ért az idei évad 🐈‍⬛SZAFFI előadássorozata.

Izgalmas próbaidőszak után életünk első ŐSBEMUTATÓJÁVAL engedtük útjára a családi musicalt. Az első előadáson itt voltak a darab szerzői Galambos Attila és Sándor Dávid, míg Hencz György a hétfői előadáson tisztelt meg minket.

(Szemenyei János színházi elfoglaltsága miatt később látogat majd hozzánk.)

Hogy mit jelent egy ŐSBEMUTATÓ? Leginkább bizalmat. Az alkotók részéről.
Hittek bennünk, hogy úgy tudjuk elsőként❗ színpadra állítani azt, amit ők hosszú estéken és napokon keresztül gyúrtak, formáltak, ahogy azt látni szeretnék és elképzelték.

„Élmény volt látni, ahogy megelevenedik a színpadon mindaz, úgy, ahogy mi azt elképzeltük és látni szerettük volna” (Galambos Attila)

Minden bemutató egy felfokozott lelkületű, várakozással teli ünnep.

Vajon, hogy fogadja a közönség? Vajon, tetszik nekik?

De egy ŐSBEMUTATÓRA ez hatványozottan érvényes.

Szaffi tegnap elbúcsúzott. De csak egy rövid időre, hisz a nyár folyamán találkozhattok Jónással és Szófiával 07.14-én a balatonszárszói Csukás színházban, 07.19-én az alsóörsi Amfiteátrumban és augusztus 16-án a szilvásszentmártoni Szabadtéri színpadon, ősztől pedig újra a Roxínházban.

Néhány érdekes adat a Szaffi előadásról: 20 nap alatt 16 db előadás (ebből 3 napon dupláztunk), több mint 3000! néző és 50 db füstpatron, ami eldurrant Feuerstein lovag fején. A varázslat ősztől folytatódik a ROXÍNHÁZBAN!

(fotó: Kozma Attila – Szaffi stábfotó – Ősbemutató)