Indul a bakterház

BÉRLETSZÜNET
indul_a_bakterhaz_01
Dátum: 2023-05-26 19:00 - 21:00

Helyszín: Roxínház

Online jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/indul-a-bakterhaz-vigjatek-roxinhaz-142238

Jegyelővétel: Tourinform Iroda Kaposvár (Fő utca 1. Tel.: 0682512921)

Jegyfoglalás: Tel.: 06304578361, messenger: https://m.me/roxinhaz, mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Az előadásról:

  1. február 19-én mutatta be társulatunk Rideg Sándor – Tímár Péter – Sebesi Tamás – Szabolcsi János: Indul a bakterház című zenés előadás. Az eredeti darab feldolgozását szakmai csapatunk végezte: Sebesi Tamás zenéjére Szabolcsi János írt dalszövegeket, Pintér Kata szerkesztette át a szövegkönyvet és rendezte az előadást. Ezzel vált igazán a Roxínház sajátjává az Indul a bakterház.A kamaszgyereknek, Regős Bendegúznak, az életben még soha nem sikerült semmi, de hát faluhelyen ez nem is megy olyan könnyen. Anyja egy lókupec segítségével kiadja tehénpásztornak Szabó bakter házába, hátha tanul egy kis emberséget. De hiába jószándékú gyerek ez a Bendegúz, sok megaláztatás éri, még akkor is, ha megvan a magához való esze. A jókedve azonban sohasem hagyja el…

Szereposztás:
Bendegúz: Tanító Benjámin
Bakter: Szabolcsi János
Banya: Merkei Mónika / Kirsch Veronika
Toppancs: Lugosi György
Borcsa: Pintér Kata / Solymos Luca
Piócás: Orlik István
Csendőr I: Tóth György
Csendőr II: Decsi János
Buga Jóska: Orlik István
Rozi: Horváth Zita
Rozi anyja: Csillag Fanni
Rozi apja: Abonyi-Tóth Máté
Marhakereskedő: Takács László János

Falu népe:
Abonyi-Tóth Dávid, Abonyi-Tóth Máté, Barabás Lara, Barkóczy Áron, Bodor Kristóf, Böjte Kata, Csillag Dorina Hanna, Csillag Fanni, Csuha Mirabella, Eldridge Patrick, Ihárosi Ninszi, Kalányos Balázs, Márkus Csenge, Márkus Luca, Pápics Lilla, Prucsi Rebeka, Sárdi Benjámin, Sovák Hanna, Szabó Dániel, Száraz Alexandra, Tanító Karina, Vajda Júlia, Vajda Milán, Wirth Bianka.

Alkotók:
díszlet, jelmez: Dóra Diána
világítás: Tóth Gyula
hang: Komáromi László
koreográfusok: Merkei Mónika, Sudár Gergő, Takács László János
zenei rendező: Sebesi Tamás
rendező: Pintér Kata


Az előadás hossza kb. 100 perc (szünet nélkül játsszuk). A jegyek nem helyre szólnak, helyfoglalás érkezési sorrendben.

A jegy.hu oldalon történő jegyvásárlással kapcsolatban az Interticket nyújt segítséget és információt. Ügyfélszolgálatuk elérhető a jegy.hu oldalain megtalálható chat-en keresztül (bal alsó sarok) élőben munkanapokon 9-20 óráig, hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon 10-től 19 óráig.

 

 

Dátumok:


  • 2023-05-26 19:00 - 21:00

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.