Anconai szerelmesek 1 + Anconai szerelmesek 2 a Balatonon

BÉRLETSZÜNET
Anconai_1_2_juni_media_950x500
Dátum: 2023-06-09 19:00 - 22:00

Helyszín: Roxínház Kaposvár

Vásároljon jegyet egyszerre mindkét előadásra és 800 Ft kedvezményt kap! Online vásárláskor tegye a kosárba a kiválasztott előadások jegyeit, fizetéskor automatikusan levonják a kedvezményt a végösszegből!


Online jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/pfsearch?q=kaposvár+roxínház+anconai

Jegyelővétel: Tourinform Iroda Kaposvár (Fő utca 1. Tel.: 0682512921)

Jegyfoglalás: Tel.: 06-30/457-83-61, messenger: https://m.me/roxinhaz, mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Az Anconai szerelmesek előadásról:
Több mint 3 éve van műsoron a Roxínházban Vajda Katalin: Anconai szerelmesek című zenés komédiája. A történet egyszerű: szerelmi sokszögek, egymást kereső, egymást üdvözlő, egymás elől menekülő párok, összeveszések, kibékülések, félreértések, de végül mindenki párjára talál. A szerelmi történet mellett a darab sikerét az 1970-es évek legjobb olasz tánczenéit felvonultató zenei anyag adja, amely bravúrosan szövi át a történet minden szálát.

Az előadásban olyan slágerek csendülnek fel, mint a Ché sará, a Volare vagy a Felicita. Az Anconai szerelmesek két óra felhőtlen szórakozás, a legjobb kulturális kikapcsolódás egy fárasztó nap után.


Szereplők:
Tomao Nicomaco, anconai polgár: Szabolcsi János
Lucia, a leánya: Wirth Bianka
Luigi del Soro, vándormuzsikus: Kalányos Balázs
Drusilla, római lány: Solymos Luca
Lucrezio, milliomos: Orlik István
Viktória, magyar lány: Ihárosi Ninszi
Giovanni, a cukrász: Szabolcsi Ádám
Dorina, Tomao házvezetőnője: Kirsch Veronika / Nagy Dorottya
Agnese, a panzió tulajdonosa: Horváth Zita

Tánckar:
Abonyi-Tóth Dávid, Abonyi-Tóth Máté, Barabás Lara, Barkóczy Áron, Bodor Kristóf, Böjte Kata, Csillag Dorina Hanna, Csillag Fanni, Csuha Mirabella, Eldridge Patrick, Márkus Csenge, Márkus Luca, Pápics Lilla, Prucsi Rebeka, Sárdi Benjámin, Sovák Hanna, Szabó Dániel, Száraz Alexandra, Tanító Karina, Vajda Júlia, Vajda Milán

Alkotók:
Díszlet, jelmez: Nagy Fruzsina
Fény: Tóth Gyula
Hang: Komáromi László
Koreográfusok: Merkei Mónika, Takács László János
Zenei rendező: Sebesi Tamás
Rendező: Pintér Kata

Író: Vajda Katalin
Ötlet: Valló Péter
Dalszöveg: Fábri Péter


Az előadás kétfelvonásos 180 perc hosszú, 12 éves kortól ajánljuk. A jegyek nem helyre szólnak, helyfoglalás érkezési sorrendben.

A jegy.hu oldalon történő jegyvásárlással kapcsolatban az Interticket nyújt segítséget és információt. Ügyfélszolgálatuk elérhető a jegy.hu oldalain megtalálható chat-en keresztül (bal alsó sarok) élőben munkanapokon 9-20 óráig, hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon 10-től 19 óráig.
Az Anconai szerelmesek a Balatonon előadásról:
Játszódik 1989 nyarán, egy balatoni SZOT üdülőben. Rendszerváltás, Balaton, SZOT-üdülő, fütyülős barack, és egy csapat olasz. Meg magyar. De az olasz nem egészen olasz, a magyar se színmagyar … ahogy annak lennie kell. A szereplők közötti kapcsolati háló tovább bonyolódik, ember legyen a talpán, aki kibogozza, hogy ki - kivel - mikor - és miért - vagy miért nem…
Az előadásból kiderül, hogy az olaszok és a magyarok már régről ismerik egymást. Keresztül-kasul rokoni szálak fűzik őket össze, így senkinek nem könnyű a párválasztás. Eközben Németországban leomlik a Fal, Magyarországon kikiáltják a köztársaságot. Felcsendülnek újabb slágerek Adriano Celentano-tól, Toto Cotugno-tól, de Karel Gott-tól is. És lesznek régi, régen emlegetett és új szereplők is … és persze lesz tánc és tánckar … és felhőtlen szórakozás … és DOLCE VITA … édes élet, ahogy az olasz mondaná, ha nem lenne magyar...

Szereposztás
Tomao Nicomaco: Szabolcsi János
Viktória, a lánya: Ihárosi Ninszi
Békés elvtárs, a SZOT üdülő vezetője: Lugosi György
Zsuzsanna, Viktória anyja: Merkei Mónika
Giovanni, Viktória férje: Orlik István
Francesca, Viktória és Giovanni lánya: Márkus Csenge
Lucia, Tomao lánya: Wirth Bianka
Luigi, Lucia férje: Kalányos Balázs
Ginevra, Lucia és Luigi lánya: Prucsi Rebeka
Viktor, Békés elvtárs fia: Eldridge Patrick
Francesco, Békés elvtárs fia: Bodor Kristóf
Dorina, Tomao élettársa: Horváth Zita

Tánckar: Barabás Lara, Barkóczy Áron, Böjte Kata, Csillag Dorina Hanna, Csillag Fanni, Csuha Mirabella, Németh Petra, Pápics Lilla, Sovák Hanna, Szabó Dániel, Száraz Alexandra, Tanító Karina, Vajda Júlia

Díszlet, jelmez: Horváth Zita, Kalányos Balázs, Somogyi Márk
Koreográfus: Merkei Mónika, Takács László János
Zenei vezető: Sebesi Tamás
Rendező: Lugosi György, Pintér Kata

Író: Vajda Katalin
Dalszöveg: Fábri Péter
Zene: olasz slágerek Sebesi Tamás feldolgozásában


Az előadás kétfelvonásos 180 perc hosszú, 12 éves kortól ajánljuk. A jegyek nem helyre szólnak, helyfoglalás érkezési sorrendben.

A jegy.hu oldalon történő jegyvásárlással kapcsolatban az Interticket nyújt segítséget és információt. Ügyfélszolgálatuk elérhető a jegy.hu oldalain megtalálható chat-en keresztül (bal alsó sarok) élőben munkanapokon 9-20 óráig, hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon 10-től 19 óráig.

 

Telefon:
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Dátumok:


  • 2023-06-09 19:00 - 22:00

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.