Amennyiben Önt érdekli ez a lehetőség, kérjük, írjon nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre és küldjük az információkat a további tendőkről!

 

Online megvalósuló interaktív színházi játékaink elsősorban osztályok, csoportok, tanulóközösségek részére szólnak. Az online találkozások lehetőséget biztosítanak a résztvevőknek arra, hogy játékos módon fedezzék fel a saját viszonyukat élethelyzetekhez. A diákok sajátélményű, játékos foglalkozáson vesznek részt, amely annyit tesz, hogy emberi helyzeteken gondolkodhatnak, megfogalmazhatnak érzéseket, majd meg is oszthatják azokat. A workshop hatással lesz a résztvevők kommunikációjának, fantáziájának és személyiségének fejlődésére.

Technikai feltételek:

A játék megvalósulásához szükséges a tanteremben elhelyezett laptop, mikrofon, projektor, és egy gmail-es e-mail cím, mert a google meets-et használjuk a játék során. A színházi játék előtt egyeztetünk a pedagógussal arról, hogy a teremben a székeket hogyan kell elhelyezni, milyen segítséget kérünk tőlük a kommunikáció tökéletes létrejöttéhez.

KARANTINIK

 

A fiatalok viselkedésében, társas együttlétében mindennapos probléma a pandémia hatása. Ez a színházi játék a karanténban megtapasztalt élethelyzetet járja körül. Lehetőséget kapnak a fiatalok arra, hogy a karanténhelyzettel kapcsolatban elinduljon egy beszélgetés, véleménycsere. A játék során új nézőpontokat fedezhetnek fel a téma kapcsán a résztvevők. Videós bejátszással színházi jeleneteket mutatunk, a helyzetek segítségével állításokat fogalmazunk meg, melyekkel arra inspiráljuk a résztvevőket, hogy véleményt formáljanak, hogy megosszák gondolataikat, tapasztalataikat egymással. A színházi játék 13-18 éves (7.-12. osztályos) diákokat szólít meg, és 1,5 órát vesz igénybe szünet nélkül.


A Karantinikről bővebben olvashat itt:

HOGY SEGÍTSÜNK A TINIKNEK A KARANTÉN FELDOLGOZÁSÁBAN?

SZÍNHÁZI JÁTÉK KAMASZOKNAK AZ ELFOGADÁS ÉS A SORSKÖZÖSSÉG JEGYÉBEN


Nézze meg ajánlónkat! 

 

karantinik 01

 

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.