SZÍVEMBEN BOMBA VAN! - Valentin nap az ONLINE csatornánkon!

Kizárólag február 14-én érhető el a Szerelmesek Napja alkalmából készített összeállításunk az online színpadunkon. Ebből az alkalomból külön készültünk a SZERELMESEKNEK egy igazán csábító jegyváltás lehetőségével!

Csokorba szedtük azokat a dalokat, amelyek a szenvedélyes, lángoló, romantikus, bolondos szerelemről szólnak, melyek időzített bombaként kattognak a szívünkben. A Valentin nap a szürke februárt egy kis színnel és szeretettel tölti meg, a Roxínház pedig feldobja ezt a napot egy szenvedélyes, lángoló, romantikus, bolondos összeállítással. Elvisszük Önöket egy olyan letűnt világba, ahol „a nő karcsú és gyengéd, a férfi bátor és erős. Ahol a fű zöld, az ég kék, ahol télen hideg van, nyáron meleg van. Ahol a tavasz zöld, az ősz sárga, a tündér jó, a boszorkány gonosz. Ahol minden úgy van, mint a mesében, ahol még ma is a mese a valóság!”
A műsorban részletek láthatók többek között a Hair, a Sose halunk meg, A dzsungel könyve és az Anconai szerelmesek előadásainkból.

Az előadás csak február 14-én érhető el, Valentin-nap alkalmából. Akciónk: Az első 50 szerelmes párnak lehetősége van SZERELMESEK JEGYE „belépőt” váltani, ami már elérhető és a készlet erejéig váltható itt:

JEGYVÁSÁRLÁS

 

Címkék:

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.