Kérjük, támogasson minket adója 1%-val!
   Adószámunk: 18143049-2-14   Kaposvári Roxínház Egyesület

A Roxínház február havi online műsora

Sajnos a pandémiás helyzet nem enged a szorításából, így továbbra is marad az online tér, amit igyekszünk izgalmas tartalommal megtölteni. Már elérhetőek a februári programjainkra a kedvezményes jegyek, de minden támogatói jegy megváltását hálás szívvel köszönjük.

Mivel készülünk az év második hónapjában a jegy.hu oldalunkon található online színpadunkon?

Vuk története 40 éve varázsolta el először a magyar közönséget. Nálunk egy csodálatos musical formájában kerül színpadra.
Velünk lesz február 07-től Csákányi Eszter és Bezerédi Zoltán a Színházi legendák IV. részében. Sztorikban most sem lesz hiány.
Február 14-től visszatér Gyuszi bácsi és a Sose halunk meg előadás. Ha ezen a héten lemaradt a legendás film színpadi változatáról, vagy ha újra nézné, akkor várjuk egy újabb NAGY UTAZÁS-ra.
Ha azt mondjuk: Vízparti twist party, Isztambul, Multimilliomos jazzdobos, Limbó hintó, Cha-cha-cha? Vagy ha csak azt mondjuk: HOTEL MENTHOL? Ugye rögtön egy név ugrik be: Fenyő Miklós! Egy igazi, jampi fílinggel megspékelt kalandos utazásra invitáljuk Önöket Rockandrolliába, a Hotel Menthol musical-al, ami február 21-től érhető el az online csatornánkon.
Bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a kedvére való szórakozást, és ismét TALÁLKOZZUNK NÁLATOK!

Január 31-február 08. Vuk
Február 07-15. Színházi legendák 4. Csákányi Eszter és Bezerédi Zoltán
Február 14-22. Sose halunk meg
Február 21-március 01. Hotel Menthol
 
Válassza ki az Önnek tetsző előadást az online-roxinhaz.jegy.hu oldalon, majd a jegyét megvásárolva, hátradőlve, kényelmesen élvezze az előadást!

JEGYVÁSÁRLÁS

 

 

Címkék:

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.