Dr. Bubó újra a Roxínház színpadán rendel!

A Dr.Bubó előadásunk 2018-ban szerepelt a műsorunkban, és közel 40 alkalommal játszottuk az ifjak és az örökifjak legnagyobb örömére.

Egy generáció nőtt fel Dr.Bubó történetein. A rajzfilmet - amit Kérem a következőt címmel sugárzott a televízió - három évadon át nézhettük, évadonként 13 epizódban. Eredetileg a felnőtteknek szánták az alkotók, de a gyerekközönség is hamar megszerette a nyelvi humorra épülő sorozatot. A színpadi változat is bővelkedik a magyar nyelv adta fordulatos és humoros szójátékokban, amit lendületes zenei betétek és látványos koreográfiák színesítenek. A történetben Bubó doktor azon túl, hogy orvosolja az erdő lakóinak bajait, egy rémhistória kellős közepébe csöppen és sajátos módszereivel megpróbálja kinyomozni, hogy ki lehet a rettegett RÉM!

Az előadás igazi, felhőtlen kikapcsolódást nyújt az egész család számára óvodás kortól egészen a nagyszülőkig. Megjelenik a színpadon a rajzfilmből már ismert összes karakter, kiegészülve új szereplőkkel. Ursula nővér még mindig reménytelenül szerelmes, Csőrmester még mindig az erdő biztonsága felett őrködik, és Teknőc Ernő, hát ……… ő még mindig lassú.

A nyelvi humorért a "rímhányónak" is becézett Romhányi József a felelős, akinek többek között a Frédi és Béni remek magyarítását is köszönhetjük. Az előadást Romhányi József lánya, Romhányi Ágnes (műfordító) szíves engedélyével mutatjuk be.

Nézze meg most Ön is online színpadunkon január 4 és 11 között!

JEGYVÁSÁRLÁS

 

Címkék: ,

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.