A ROXÍNHÁZ ELŐADÁSAI BIZONYTALAN IDEIG ELMARADNAK!

Dióhéjban ennyi lenne a hír. Hogy ez a döntés és ennek következményei a mi életünkben mit jelentenek, azt még jelen esetben felmérni sem tudjuk.

 

Természetesen megértjük és segítjük a vírus elleni védekezést. Ha mással nem, akkor azzal, hogy jogkövető magatartást tanúsítva próbálunk példát mutatni, még ha ez a megszűnés veszélyével is fenyeget. Nem tudunk mást tenni. Tudomásul vesszük és fogunkat összeszorítva megpróbálunk küzdeni a fennmaradásért. Nálunk is összeült a válságstáb és sorra vettük a lehetőségeinket. Nem volt túl hosszú a lista. Amíg a szabályozás és az egészségügyi helyzet nem teszi lehetővé az előadások biztonságos megtartását, addig az online térbe menekülünk. Hogy ez mit is jelent? Megkezdtük a tárgyalásokat az előadások szerzőivel, kértük a hozzájárulásukat, hogy online elérhetővé tehessük az általunk játszott darabok felvételeit. Hamarosan részletes tájékoztatást adunk az online előadások technikai lebonyolításáról. Kérjük, aki csak teheti váltson jegyet az online előadásainkra és mi a nappalijába visszük a Roxínházat!

LEGYÜNK EGYÜTT NÁLATOK, HOGY MAJD EGYÜTT LEHESSÜNK NÁLUNK!

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.