Várunk RÁTOK!

Elindult a 20., jubileumi évadunk. Újra dolgozhatunk. És újra DOLGOZUNK! Bár fogat összeszorítva, a nadrágszíjra újabb lyukat fúrva, de DOLGOZUNK! Pótoljuk a tavasszal elmaradt előadásainkat és új bemutatókkal is készülünk. Nektek, értetek! Közben tele vagyunk aggódással, félelemmel. Meg tudjuk-e minden gond nélkül tartani az előadásainkat? Jönnek-e a csoportok? Jönnek-e a nézők? Eljöttök-e Ti is? Kaptunk néhány telefonhívást, amelyben a csoportokat szervező pedagógusok sajnálattal mondták, hogy nem jöhetnek, bármennyire is szeretnének. Mi nekik is és nektek is a következő választ adjuk: lehetőségeink szerint maximálisan megteszünk mindent a hozzánk érkezők biztonsága érdekében.


- 30 %-kal csökkentettük a nézőtér befogadóképességét.

- Kezdés előtt 1 órával kinyitjuk a nézőteret, hogy az érkező vendégeink egyből elfoglalhassák a helyüket.

- Az előadásokat csak tünetmentes nézők látogathatják. Érkezéskor ellenőrizzük a nézők hőmérsékletét.

- Biztosítjuk a kézfertőtlenítést, kérjük, használják!

- Fokozzuk a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a nézőtér átszellőztetésére.

- A Roxínház közönségforgalmi tereiben kötelező a munkatársak maszk viselése.

- Javasoljuk a nézőtéren a maszk használatát, a felelős magatartást.

- Meghosszabbítjuk az előadások szünetét.

- A szünetekben nem üzemeltetünk büfét.

- Iskolai, vagy csoportos színházlátogatás esetén a különböző intézményből érkező diákokat külön „szektorokba”ültetjük, elválasztva őket a más intézményből érkezőktől.

Ez vajon elég lesz-e ahhoz, hogy a bizalom újraépülhessen? A nézőink, az osztályok, vajon el mernek-e, el tudnak-e jönni hozzánk az előadásokra? Szükségünk van a bizalomra, a bátorságra, a színház szeretetére, és szükségünk van a biztonság érzetére is. Nehéz ellentmondások ezek. Bizakodunk. Mi készen állunk arra, hogy fogadjuk a vendégeket, hogy újra NEKTEK játszhassunk. Gyertek el hozzánk! VÁRUNK RÁTOK!❤️

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.