Mentsük meg Rockandrolliát!

Itt a HOTEL MENTHOL musical

A Hungária-zenékből készült musical dalait az egész ország kívülről fújja, egy nemzedék fiatalságát idézik fel. Online előadásunk február 21-től látható.

2014. december 31-én mutattuk be a Fenyő Miklós, Novai Gábor, Böhm György és Korcsmáros Tibor szerzők nevével fémjelzett Hotel Menthol című előadásunkat. Bíztunk a sikerben, de az előadás fogadtatása minden előzetes várakozásunkat felülmúlta. A bemutató után hosszú évekig nem tudtuk levenni a műsorról. Amikor nem a Roxínházban játszottuk, akkor utaztattuk az előadást. Bejártuk vele szinte az egész országot. Nagyon felemelő érzés volt, amikor 2015 nyarán a Kőszegi Várszínház színpadán duplázni kellett, mert hetekkel előre elfogyott az összes jegy a meghirdetett bemutatóra.

Könnyű történet bontakozik ki a közismert dalok között. Zsilett és Frufru unatkozik, szüleik elutaztak. Álmukban megjelenik Mike és a Csacska Macska vokál, és kezdetét veszi egy fergeteges utazás Rockandrolliába. Elég egy napszemüveg, és máris megnyílik az út a Hotel Mentholig, ahol „semmi sem egyhangú, semmi sem unalmas, csupa szín minden”. A pörgős szoknyák, pöttyös fürdőruhák és színes zakók mámorában mindenkinek van lehetősége arra, hogy elfelejtse a gondokat.
A Hotel Menthol című musicalt évadokon keresztül hatalmas sikerrel játszottuk. Az előadás hosszú évekig állandó része volt az évad műsorának. Garantált a jó hangulat és a felhőtlen szórakozás!

Most elérhető online is:

JEGYVÁSÁRLÁS

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.