A ROX-MASZK

Hogy mitől egyedi és mit tud a Roxínházas maszk, vagy ahogyan mi hívjuk, a ROX-MASZK?


Az Énmaszkom tervezői csapatával karöltve készültek a ROXÍNHÁZas maszkok, amelyek egyediek és egy-egy előadásunk főbb motívumait tartalmazzák. Elsőként a Süsü, a sárkány, a Holle anyó és a Lúdas Matyi ihlette a grafikákat. Természetesen készült csak sima Roxínházas logó felirattal is. A ROX-MASZK teljes egészében MAGYARORSZÁGON készült, tartós használatra, magas minőséget képviselve. A maszk három rétegből áll: 1. belső rétege egy 100%-os pamutréteg 2. külső rétege egy poliészter anyag, ami szublimációs eljárással van megnyomva. 3. A két réteg között egy Evalon nevű szűrőréteg van. Ez egy ISO 14001 tanúsítvánnyal rendelkező, PVC-mentes, vízálló szűrőanyag. 4. A maszk szabása úgy lett kialakítva, hogy az orron megtámaszkodik, ezáltal a fülbe nem kell olyan erősen rákapaszkodnia. Így a fület nem húzza és nem kényelmetlen. A ROX-MASZK mosható, hosszú élettartamú, megfelel a környezettudatos gondolkodásnak.

Három méretben választható: S, M, L.

Kérjük, támogasd munkánkat 2500,- Ft-tal, és egy csodaszép ROX-MASZK tulajdonosa lehetsz!

Válaszd ki a mintát (Roxínház / Süsü / Lúdas / Holle), válaszd ki a méretet (S/M/L), és írd meg a darabszámmal együtt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Címkék: , ,

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.