Jön! Jön! Jön! – A dzsungel könyve

Hosszú egyeztetések után a darab szerzői rábólintottak, hogy online bemutathassuk a Kipling regénye alapján íródott musicalt.

A Dés László nevével fémjelzett dalbetétek és Geszti Péter által zseniálisan megírt dalszövegek csak még izgalmasabbá teszik Békési Pál színpadi adaptációját. Először 2004-ben mutattuk be A dzsungel könyve előadásunkat, amit utána hosszú évekig nem tudtunk levenni a műsorról, sőt, a későbbiekben kétszer is felújítottuk. A legutóbbi, 2017-es felújított változat felvételét ajánljuk most az Önök figyelmébe, aminek az egyik érdekessége, hogy a felnőtt Mauglit alakító Szabolcsi Ádám a 2004-es „ősbemutatón” a kölyök Mauglit játszotta.

Farkasok közt ember, emberek közt farkas! Mi mindenről szól a farkasok közt nevelkedett Maugli, az emberek ketrecéből szabadult Bagira, a törvényt bölcsen oktató Balu, a titokzatos Ká, a bosszúra és embervérre szomjas Sir Kán története? Szól a születésről és a halálról, a befogadásról és a kitaszításról, a csapatról és a magányról, a gyerekkor és a kamaszkor varázslatos időszakáról — vagyis mindarról, ami egy kölyökkel megeshet akár farkasok, akár emberek között nevelkedik. Egy gyönyörű történet a felnőtté válásról, az önfeláldozásról és a szeretetről, zseniális dalokkal és látványos táncbetétekkel most online színháztermünkben.

JEGYVÁSÁRLÁS

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.