A Katolikus Iskola 1.a osztálya kapta el a farsang farkát!

Február elején hirdettük meg „Kapjuk el a farsang farkát” címmel online jelmezversenyünket, amire összesen 26 csoport küldött be képet. A játékunk népszerűségét mutatja, hogy nem csak Kaposvárról érkeztek fotók, hanem a megye több településéről is, például Csurgó, Magyaregres, Marcali, Homokszentgyörgy, Siófok, Somogyfajsz, Somogyudvarhely, de még Pest megyéből, Diósdról is velünk játszottak. Nagyszerű jelmezeket láttunk, a járvány ellenére is érezhető volt, hogy van köztük olyan, amelyik hetekig készült, és a főszereplő büszkén vonult végig benne a „kifutón”.

A képeket elnézve, emlékeztetnek minket arra, hogy ha járvány is van, a gyerekeknek szükségük van a hagyományok fenntartására, az élmények közös átélésére.

A kapott fotókat feltöltöttük a Facebook oldalunkra, ahol március 21-én éjfélig lehetett szavazni rájuk. A képekre összesen 4488 like érkezett, a legtöbb ismerőst a KATOLIKUS Iskola 1.a osztálya tudta mozgósítani, így ők lettek a jelmezverseny nyertesei. Szeretettel gratulálunk nekik! Nyereményük az I. MAGYAR CUKOR MANUFAKTÚRA felajánlása: az osztály minden tanulója, az osztályfőnök és napközis nevelő, külön-külön egy-egy ajándékcsomagot kap. A nyeremény átvételéről külön egyeztetünk velünk, és arról is beszámolunk majd.

A többi osztály sem „távozik üres kézzel”, számukra is van nyereményünk, hiszen mindenkit „vendégül látunk” egy online vetítésre, amelyben a legnépszerűbb gyermek-előadásainkból láthatnak egy válogatást.

Bízunk benne, hogy jelmezversenyünket jövőre is meg tudjuk hirdetni, rajtunk nem fog múlni!  Addig is várunk mindenkit az online felületeinken!

YOUTUBE | INSTAGRAM | TIKTOK
 

JEGYVÁSÁRLÁS

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.