ÚJRANYITÁS! – Fél év után újra élő előadások a Roxínház színpadán

A Lúdas Matyi és az Anconai szerelmesek előadásokkal, biztonságos környezetben, újra várjuk a közönségünket élőben, épületünk színháztermében.

Félévnyi kényszerszünet után hamarosan ismét élőben köszönthetjük nézőinket a Roxínházban. Nagyon várjuk az első találkozást és minden tőlünk telhető eszközzel megpróbáljuk a lehető legbiztonságosabb környezetben fogadni a közönséget. Május 28-án a Lúdas Matyi előadásunk bemutatójával veszi kezdetét az élő előadások sorozata. Fazekas Mihály népszerű meséje zenés mesejáték formájában kerül színpadra, ami egyaránt felhőtlen szórakozást ígér kicsiknek, nagyoknak, ifjaknak és örökifjaknak egyaránt. Az előadást ezen a napon rögzítjük, hogy majd később lehetőség legyen az online térben újra és újra visszanézni.

Május 30-án, a gyereknapon, 17 órakor ismét Döbrögi Mihály várja a nézőket, és bizton állíthatjuk, az aznapi verése sem marad el. Június 11-én az Anconai szerelmesek előadásunkra hívjuk azokat, akik még nem látták, vagy még nem látták elégszer! Ezt az előadást szintén rögzítjük ezen a napon. Június 13-án ismét az olasz szerelmeseké a színpad egy újabb utazásra Anconába. Egyelőre ezzel a négy előadással nyitjuk meg a kapukat a közönségünk előtt, és bízunk benne, hogy a folyamatosan csökkenő pandémiás számok reményt és lehetőséget adnak arra, hogy további beltéri előadásokat szervezzünk.

Néhány technikai információt is szeretnénk megosztani.  A hatályos jogszabályok értelmében az előadások csak védettségi igazolvánnyal látogathatók, illetve a kiskorú nézők védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel jöhetnek az előadásra. Csökkentettük a nézőtér befogadóképességét, az előadások előtt és után ózongenerátoros levegőtisztítást végzünk, valamint fertőtlenítjük a székeket. Folyamatosan biztosítjuk a kézfertőtlenítést. A nézőtéren a maszk használata nem kötelező, de ajánlott. A Roxínház munkatársainak, akik közvetlen kapcsolatba kerülnek a közönséggel, kötelező a maszk használata.

Az előadásokra jegyek elővételben a Tourinform Irodában válthatók.

Információ és jegyfoglalás: 30 457 8361 / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fél év után végre TALÁLKOZZUNK NÁLUNK!

Címkék:

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.