Lúdas Matyi fotóspróba

Május 25-én a sajtó képviselői előtt megtartottuk a Lúdas Matyi fotóspróbáját. Íme, egy kis ízelítő, hogy kedvet csináljunk a pénteki bemutatóhoz!

Nem nagyon van gyerek kis hazánkban, aki ne ismerné Lúdas Matyi történetét: a szegény legény megbosszulja a gazdag földesúron az őt ért sérelmet, méghozzá háromszorosan. Valljuk be, mindannyiunkban benne van ez a dacos ellenállás. Matyi személye ezért is lesz ennyire szimpatikus, hiszen a történet mind a mai napig él: a szegény ember ma is kiszolgáltatott a gazdag ember kénye-kedvének, ezért minden esetben Lúdas Matyi pártján állunk, neki szurkolunk, hogy sikerüljön háromszor visszavernie Döbröginek. Matyi a nép hőse.

A mese számtalan feldolgozásából a Roxínház Váradi R. Szabolcs változatát állította színpadra, ezzel igazi friss, zenés komédiát látunk, amely nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is jó szórakozást ígér.
5 éves kortól ajánljuk.

Jegyek vásárolhatók a Tourinform Irodában és Roxínház pénztárában. Telefon: +36 30 457 8361.

Fotók: Lang Róbert (sonline.hu, Somogyi Hírlap)

 

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.