Találkozzunk SomogyVÁR-ON!

Somogyvári Nyári Színház – Augusztus 06-09. – Somogyvár, Kupavár Történelmi Emlékhely

Boldogan jelenthetjük be, hogy újraébred Csipkerózsika álmából a Somogyvári Nyári Színház! 2001. augusztus 4-én, Somogyváron, a Kupavár Nemzeti Emlékhely szabadtéri színpadán mutattuk be életünk első előadását, a Jézus Krisztus Szupersztárt, amelyet aztán újabb előadások követtek, és ahova 10 évig minden nyáron visszajártunk. Ott és akkor született meg a Somogyvári Nyári Színház, ami évekig meghatározó kulturális szerepet játszott a nyári időszakban a Dél-Balatoni régióban. Most, 10 év után ismét életre hívjuk a rendezvényt, Somogyvár község önkormányzatával karöltve sikerül tovább írnunk ezt a szép mesét. Már maga a varázslatos környezet is bőven elég lenne ahhoz, hogy kilátogassanak Somogyvárra, a festői szépségű Kupavár Történelmi Emlékhelyre, de a Roxínház augusztus első hétvégéjén ünnepi előadásokkal igyekszik még emlékezetesebbé tenni a látogatást.

Amivel készülünk: augusztus 6-án 19:30-tól JUBILEUMI összeállítással hangolódunk az estére, hiszen hol máshol lehetne jobban megemlékeznünk az elmúlt 20 évünkről, mint ott, ahol minden elkezdődött. Az egyik legsikeresebb előadásunkkal koronázzuk meg az ünnepi estet: 20:30-kor kezdődik az ANCONAI SZERELMESEK zenés komédia, amely igazi, szórakoztató, nyáresti programnak ígérkezik.

Augusztus 8-án igazi zenei csemegével készülünk. Dés László "Legyen úgy" című nagyzenekaros koncertjét láthatják, hallhatják az érdeklődők. Az elmúlt években több olyan darabot is játszottunk a Roxínházban, amelynek a zeneszerzője Dés László, így vendégként mi is közreműködünk az esten. Néhány kihagyhatatlan dalt előadva, a tánckarral együtt színesítjük az amúgy is nagyszerűnek ígérkező zenei programot.

Már elérhetők a Somogyvári Nyári Színház programjaira a jegyek, melyeket július végéig kedvezményes, elővételi áron kínálunk.

Online jegyvásárlás:

augusztus 06. Jubileumi est és ANCONAI SZERELMESEK (esőnap: augusztus 07.)

JEGYVÁSÁRLÁS

augusztus 08. "Legyen úgy" - DÉS LÁSZLÓ koncert (esőnap: augusztus 09.)

JEGYVÁSÁRLÁS

Továbbá jegyek kaphatók az InterTicket országos hálózatában, valamint az előadások előtt a helyszínen.

FIGYELEM! Az előadások szabadtéren lesznek. A maximális nézőszám 500 fő.

A jelenlegi hatályos jogszabályok értelmében VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NEM KELL!

 

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.