A Lúdas Matyival indul a 2021/22-es évadunk!

A tavasz végén mutattuk be a Lúdas Matyi című zenés mesejátékunkat, amelynek bemutatója a járványhelyzet miatt egy teljes évadot csúszott. Most azonban úgy tűnik, nincs akadálya annak, hogy ez a gyerekelőadás is elinduljon a siker felé vezető úton, így ezzel indítjuk az idei évadunkat!

Szeptember 12-én, 17 órakor felgördül a függöny, és szemtanúi lehetünk Lúdas Matyi történetének. Nem nagyon van gyerek kis hazánkban, aki ne ismerné a mesét, hiszen már közel 200 éve mesélik, még az utolsó faluban is: a szegény legény megbosszulja a gazdag földesúron az őt ért sérelmet, méghozzá háromszorosan. A történet most a Roxínház színpadán elevenedik meg, minden gazdag ember okulására, aki visszaél a hatalmával. Jöjjenek, lássanak csudát, hogyan jár pórul Döbrögi uraság! A számtalan feldolgozásból társulatunk Váradi R. Szabolcs változatát állítja színpadra, ezzel igazi friss, zenés komédiát látunk, amely nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is jó szórakozást ígér. 5 éves kortól ajánljuk.

Lúdas Matyi évadnyitó előadás szeptember 12-én, 17 órakor. Jegyek válthatók a Tourinform Irodában és a Roxínház pénztárában.

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.