Online gyerekbérlet a Roxínházban!

A Roxínház, alkalmazkodva a megváltozott igényekhez, a 2021/22-es évadban élő előadásai mellett, egyedülálló módon, ONLINE bérletet is hirdet!

Valljuk és hisszük, hogy a színház élményét személyesen kell átélni, de a megváltozott igények és a technika adta lehetőségek arra ösztönöznek minket, hogy az online térben is átadjuk nézőinknek a színház varázsát. Ezzel a megoldással lehetőség nyílik a távolabbi települések diákjainak is, hogy részesei legyenek a Roxínház előadásainak. A tanulók iskolájukban, osztálytermükben, biztonságos környezetben élvezhetik az általuk választott előadást. Online bérletbe a következő előadásokat ajánljuk:

  • Lúdas Matyi – zenés mesejáték
  • Süsü, a sárkány kalandjai – zenés mesejáték
  • Anconai szerelmesek – zenés komédia
  • Indul a bakterház – zenés játék

ONLINE előadásainkat zárt Youtube-csatornán vetítjük, melyhez egy gmail-es email címre van szükség. Az előadásokat előre egyeztetett időpontokban vetítjük. Küldünk egy "linket", amin elérhető a kiválasztott darab, ami egy adott időintervallumon belül bármikor megtekinthető, megállítható, folytatható. Bármilyen, videó lejátszására alkalmas eszközzel elérhető, HD minőségben.

Az online bérletbe minimum 2 előadás kérhető.

Ára: 1000 Ft/fő/előadás.

A bérletigényléseket 2021. szeptember 20-ig tudjuk fogadni!

MINDEN BÉRLETVÁSÁRLÁSSAL A ROXÍNHÁZ ÉLETBEN MARADÁSÁT SEGÍTIK! KÖSZÖNJÜK!

Kapcsolat, információ, bérletigénylés: Szabolcsi János 30/457 8361, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.