Július 19. és 24. között tartjuk Színjátszó táborunkat a Nemzeti Tehetség Program támogatásával

2021. július 19. és 24. között szervezzük meg a tehetség táborunkat, amelyben a Roxínház Tanoda utánpótlás diákjainak lehetőségük lesz a szakma alapjait megismerni. Többek között olyan országosan is ismert pedagógusok lesznek ebben segítségünkre, mint Patonay Anita, a KÁVA Kulturális Műhely színész-drámatanára, Horváth Zita színész-drámatanár és Uray Péter mozgás-pedagógus.

A program során az intenzív együttlét eredményeképpen tánc technikai tudásuk gyarapodik, meglévő képességeik elmélyülnek, új tapasztalatokat szereznek a színházművészet területén. A foglalkozások nevelési célja továbbá az egész személyiség harmonikus és differenciált fejlesztése, hatékony segítség nyújtása a kommunikációs készségek, képességek kibontakoztatásának terén. A fiatalok bátrabbak, közvetlenebbek, nyitottabbak, elfogadóbbak lesznek. A Roxínház tehetség táborát a Nemzeti Tehetség Program 2.500.000,- Ft-tal támogatja.

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.