“Mert sikk a siker”

Tanodánk is ott lesz vasárnap a Kaposvári Sport és Művészeti Fesztiválon, mi is szurkolunk a Giro d’Italia kerékpáros versenyzőinek, és készülünk színpadi produkcióval! Ha lesz időd és nincs programod, várunk a Városligetben, május 8-án, akár nézőként, akár táncosként! 

Színpadi műsorral, hamisítatlan cirkuszi hangulattal és A Nagy Fináléval várunk mindenkit vasárnap, a Giro d’Italia szurkolás Városligeti helyszínén. A Roxínház sátrában bemutatkozik a Roxínház Tanoda! Lehetőséged van gyakorolni a színpadi táncot, megmutatjuk Neked a legkülönlegesebb koreográfiáinkat, és ha kedved van, meg is tanulhatod azokat. Hogy tudsz majmosan mozogni, libásan tipegni, cirkuszosan mutatványozni? Megtudod, csak gyere le Te is, és hozd magaddal a barátodat, a családodat! Mi biztosan ott leszünk vasárnap délelőtt 10 órától és délután a színpadon velünk zár a mulatság (kb. 15:15-től).

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.