“Fontos, hogy minden színháznak legyen gyermekelőadása”

Összesen 19 gyermekelőadás, közel 500 gyerekszereplő, évente 3000 gyermekbérlet és további többezer gyerek a nézőtéren – ez a Roxínház számokban kifejezhető statisztikája. 

Ami nem olvasható a sorokban, az az előadások mögött lévő, érzelem- és látványgazdag színházi világ. A gyermekirodalom legszebb darabjai kerülnek színpadra nálunk gyerekek és felnőttek közös produkciójában. Márkus Csenge és Bodor Kristóf évek óta a Roxínház Tanoda tagjai. Együtt játszottak az elmúlt évek gyerekdarabjaiban. Hogy miért szeretik ők a színpadot, melyik előadás volt a kedvencük, és hogy mit kell tudni még a Roxínház gyerekelőadásairól, azt elmondják a Rox-Café következő műsorában!

https://www.youtube.com/watch?v=yc1ZtVlISas 

Készíts magadnak egy kávét, ülj ki a teraszra vagy kedvenc foteledbe, nézd meg a ROX-Café podcast-videóját! Iratkozz fel Youtube-csatornánkra, kapcsold be az értesítéseket, és várd az üzeneteket! 

Beszélgetőpartnerek: Pintér Kata rendező, Szabolcsi János színész, valamint két gyerekszereplő, Márkus Csenge és Bodor Kristóf. Aki kérdez: Palancsa László.

A projekt az EMT-TE-A-B-21-0373 azonosítószámú pályázat keretében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Támogatásával valósul meg.

 

projekt záró logók 1

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.