E.R.Ö. – Előadások röviden - hétről hétre

Új videókkal jelentkezünk Youtube-csatornánkon, előadásaink rövidített sorozat-változatával. Na, nem csak úgy egyszerűen, hanem úgy, mint régen, hétről-hétre! Egészen pontosan kéthetente várható majd egy-egy újabb rész. Hogy ne maradjon le semmiről, iratkozzon fel, és kapcsolja be az értesítéseket!

Az iskolai tananyaghoz kapcsolódva készítettük el Lúdas Matyi című mesejátékunk rövidített, 5 részből álló változatát. Pont egy évvel ezelőtt, 2021. május 22-én mutattuk be a zenés mesejátékot. Társulatunk életének leghosszabb próbafolyamata volt a covid miatt (2019. szeptemberétől 2021. májusáig tartott), hiszen pont a premier hónapjában zárult be minden színház ajtaja – és így a miénk is – a közönség előtt. A bemutató óta viszont folyamatosan teltház előtt játsszuk a darabot. Most egy újabb, rövidített változatot ajánlunk szeretettel a figyelmükbe, E.R.Ö. sorozatunk keretén belül (E.R.Ö. = Előadásaink röviden). Íme, itt az első rövid rész, amelyből kiderül, hogy ki is az a Lúdas Matyi!

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.