Évadzáró

A június 10-i Indul a bakterház előadásunkkal hivatalosan is véget ért a 2021/22-es évadunk. 

Pontosabban, csak a Roxínházban tartandó előadások szünetelnek őszig, a nyár folyamán számos helyszínen találkozhattok még velünk. Minden évad vége egyben számadás is. Hogy sikerült az idei évünk? Lássuk csak: hatalmas öröm volt számunkra, hogy 2009. után tavaly augusztusban ismét elindíthattuk a Somogyvári Nyári Színház rendezvénysorozatot, és idén már újból ott játszhatunk. A pandémia őszre engedett valamennyit a szorításából, így meghirdethettük bérletes előadásainkat. Színpadra állítottuk a Lúdas Matyit, A kisfiú meg az oroszlánok előadást, és tovább játszottuk Süsü, a sárkány kalandjait, az Indul a bakterházat és a nagysikerű Anconai szerelmesek komédiát. Ha a számok tükrében nézzük, akkor 60 db egészestés előadást játszottunk 8 különböző helyszínen, melyekre több mint 12 ezer néző látogatott el. Az előadások mellett további 53 különböző rendezvényen vettünk részt az ország 33 különböző pontján, így összesen 113 alkalommal hajoltunk meg a nagyérdemű előtt. Nem tudjuk, hogy ez sok, vagy kevés, de ez nem is lényeges. Ezek csak adatok. 

Büszkék vagyunk a Tanodánkra, ami idén 35 fiatallal bővült, büszkék vagyunk az új szereplőkre, akik az Anconai szerelmesek előadásba érkeztek, az ifjú Bendegúzunkra, aki az Indul a bakterházban játszik, valamint mérhetetlenül büszkék vagyunk az októberben megkapott PRIMA PRIMISSIMA díjra, ami egyben visszaigazolás az elmúlt 22 év munkájáért. De mindez nem sikerülhetett volna NÉLKÜLETEK, a KÖZÖNSÉG nélkül! Hálásan köszönjük, hogy kitüntettetek minket a figyelmetekkel és bízunk benne, hogy ősztől, az új színházi évadban ÚJRA találkozunk a Roxínházban!

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.