Amit a Roxínház Tanodáról tudni kell és érdemes, ….

…. az benne van a Rox-Café műsorában.  

Gyerek a házban, a színpadon és a nézőtéren. Gyerek a földszinten, a félemeleten, az emeleten. Zsivaly és kitört ablakok, elhagyott tánccipők és ruhák, de közben boldog mosolyok, huncut pillantások és persze fegyelmezett mozdulatok a színpadon. 

22 éves a Roxínház, 15 éves a Roxínház Tanoda. Ahogy biztos játszóhelyünk lett, rögtön kerestük a gyerekeket, hívtuk őket a színpadra játszani. Ez nem véletlenszerűen történt, tudatos tervezés és szervezés állt és áll jelenleg is a Roxínház Tanoda mögött. 

A Rox-Café műsorából megtudhatjátok, hogy hogyan lehet felvételizni a Tanodába, és milyen szakmai képzés folyik a háttérben. Kiderül az is, hogy gyerekként idekerülni és itt felnőni mennyire jó dolog, de az is, hogy ciki-e szerelmespárt játszani a színpadon. 

Készíts magadnak egy jegeskávét vagy limonádét, ülj ki a teraszra vagy kedvenc foteledbe és nézd meg a ROX-Café podcast-videóját! Iratkozz fel Youtube-csatornánkra, kapcsold be az értesítéseket, és várd az üzeneteket! 

Beszélgetőpartnerek: Pintér Kata, a Roxínház rendezője, Takács László János, a Roxínház koreográfusa, Ihárosi Ninszi és Eldridge Patrick, a Roxínház Tanoda tagjai. Aki kérdez: Palancsa László.

Ha valaki szeretne Ninszihez és Patrickhoz hasonlóan színpadon játszani, ha bárkinek a gyermekét érdekli a színház világa és szeretne hozzánk tartozni, írjon nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

link

A projekt az EMT-TE-A-B-21-0373 azonosítószámú pályázat keretében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Támogatásával valósul meg. 

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.