Tanoda-karácsony

Az advent meghittsége és öröme a Roxínházban is érezhető volt, amikor a Tanodások a karácsonyi ünnepségen színpadra álltak a szülők előtt, és megmutatták, hogyan zajlik náluk egy óra, éppen mit tanulnak táncórákon, és mivel foglalkoznak drámaórákon. Először álltak fel a nagyszínpadra a legkisebb tanodások, akik még csak a kezdeti lépéseket teszik meg a világot jelentő deszkák felé, hiszen még csak 1-2 hónapja járnak a foglalkozásokra, de így is ügyesen bemutatták a megtanult mozdulatsorokat. A legnagyobbak már önállóan adták elő a tanult táncelemeket. A műsor végén közös produkcióként előadták a Holle anyó fináléját. “Nem szabad hinni, hogy rossz ez a tél” - énekelték közel ötvenen a Roxínház színpadán.   

- Fontosnak tartom, hogy minél hamarabb színpadra kerüljenek a gyerekek, szokják meg a színpadi viselkedést, a nagyobb közönség jelenlétét - mondta Pintér Kata rendező, dráma-tanár. - Az idei évben a szakmai programok mellett nagy hangsúlyt fektetünk a közösségi élményekre is.

Hoztunk néhány fotót az ünnepségről.
Akit érdekel a színház világa, szeretne szerepelni, énekelni vagy táncolni, azt várjuk a Roxínház Tanodába!

További információ és jelentkezés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.