Amikor másokkal is drámázunk

Szekszárdról és Kecskemétről érkeztek  hozzánk fiatalok rendhagyó drámaórára szombaton, a Holle anyó előadás előtt. Elsősorban azzal a céllal, hogy  betekintsenek a színházi élet alapjaiba. Természetesen egy plusz drámaórára mindig vevők a roxínházas fiatalok, így Pintér Kata vezetésével egy igazán mozgalmas, interaktív drámaórán vehettek részt a vendégek. Ezt követően egy kis kulisszabejárást is tehettek, megnézhették a színpadon a Holle anyó előadás díszletét, végignézhették az előadás előtt a beéneklést és a térformaállítást, és a délután csúcspontjaként a Holle anyó előadást is.

Akit érdekel a színház világa, szeretne szerepelni, énekelni vagy táncolni, azt várjuk a Roxínház Tanodába! További információ és jelentkezés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.