Rajzpályázat különdíjak

Azt már elárultuk, melyik rajz lett a Minden egér szereti a sajtot rajzpályázatunk nyertese, de van még meglepetésünk! Nehéz dolga volt ugyanis a zsűrinek, két körben válogatta a rajzokat, és a második körre is nagyon sok jó alkotás maradt. Ezért úgy döntöttünk, hogy a nyertes rajzon kívül - amelyik alapján a plakát készült -, különdíjasokat is hirdetünk! A nyertes, mint tudják, Babos Boglárka, akinek az egerei a zsűri számára a legkarakteresebbek, leginkább “roxínházasok” voltak.
Különdíjat nyert:
Oláh-Besztercei Milla (11 éves, Barcsi Arany János Általános Iskola), akinek a csodaszép rajza egy játékhoz adott ötletet a Roxínház számára.
Molnár Ágnes (5/a., Toldi Lakótelepi Tagiskola, Kaposvár), akinek a rajza ötletet adott a díszlethez.
Klotz Janó Marcell (9 éves, Szent Orsolya Bencés Iskolaközpont, Dombóvár), akinek speciális technikával készült alkotása a rendezők egyik kedvence.
Szeretettel gratulálunk a különdíjasoknak is, nyereményük átvételéről értesítjük őket!
Továbbra is szavazhatnak még a legnépszerűbb alkotásra! Önöknek melyik tetszik a legjobban? A legtöbb kedvelést szerzett rajz készítője családi belépőt nyer a Minden egér szereti a sajtot bemutató előadására! A rajzokat megtekinthetik ebben az albumban: https://www.facebook.com/.../pcb.../5839006256175973/
 

TÉRKÉP

eem

eet

r3 1

A Kaposvári Roxínház működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

logor

© 2021 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.