IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE!

Segítsen, hogy mi is segíthessünk! – avagy: Legyen bármikor karácsony!

Az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány kezdeményezésére és közreműködésével megalakult Gyermekjogi Civil Koalíció gyermekjóléti munkacsoportjának felmérése szerint az elmúlt években csaknem háromszorosára nőtt a súlyosan szegény 0-17 évesek aránya Magyarországon. Ezek a gyermekek nagyon nehezen, de leginkább egyáltalán nem jutnak kulturális értékhez, ezzel is mélyítve a szakadékot a jobb körülmények között élőkkel szemben.

A pandémia idején indítottuk el “Legyen bármikor karácsony!” programunkat, melynek keretében támogatóink segítségével közel ötszáz hátrányos helyzetű gyermeket juttattunk online színházi élményhez. 

Újraélesztettük programunkat, immáron élő színházi előadásra – élményre – várjuk a nehéz anyagi helyzetben élő gyermekeket. 

Előadásaink alkalmával az előtérben elhelyezett urnákba várjuk a támogatásokat, így  rajtunk keresztül életre szóló élményhez juthatnak a mélyszegénységben élő gyermekek! 

Köszönjük, hogy ebben az évadban, eddig már több, mint 100 gyermeket támogattak adományaikkal nézőink! A nevelőotthonokban élő gyerekek az Ágacska című előadást tekinthették meg. Várjuk a további felajánlásokat, hogy minél több gyerek élhesse át a színház varázslatát!