felajánlom adóm 1%-át

Jön: anconai szerelmesek a balatonon!

A Roxínház a nagysikerű Anconai szerelmesek előadása után műsorára tűzte Vajda Katalin darabjának második részét is, Anconai szerelmesek 2. – Anconai szerelmesek a Balatonon címmel. Bemutató 2022. augusztus 6-án, szombaton, este 20:30-kor, Somogyváron, a Kupavár Nemzeti Emlékhely szabadtéri színpadán.

A vérbő olasz slágerekkel fűszerezett komédia az Adria helyett a magyar tenger partján folytatódik, 20 évvel később.

Rendszerváltás, Balaton, SZOT-üdülő, fütyülős barack, és egy csapat olasz. Meg magyar. De az olasz nem egészen olasz, a magyar se színmagyar … ahogy annak lennie kell.

A szereplők közötti kapcsolati háló tovább bonyolódik, ember legyen a talpán, aki kibogozza, hogy ki – kivel – mikor – és miért – vagy miért nem…

Az előadásból kiderül, hogy az olaszok és a magyarok már régről ismerik egymást. Keresztül-kasul rokoni szálak fűzik őket össze, így senkinek nem könnyű a párválasztás. Eközben Németországban leomlik a Fal, Magyarországon kikiáltják a köztársaságot.

Felcsendülnek újabb slágerek Adriano Celentano-tól, Toto Cotugno-tól, de Karel Got-tól is.

És lesznek régi, régen emlegetett és új szereplők is … és persze lesz tánc és tánckar … és felhőtlen szórakozás … és DOLCE VITA … édes élet, ahogy az olasz mondaná, ha nem lenne magyar …

12 éven felülieknek ajánljuk