IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE!

Támogatások

Egy vállalkozás támogathatja a Roxínház előadásait vagy programjait. Ezzel növeli a vállalkozása ismertségét és presztízsét, valamint eléri a Roxínház célközönségét.

A Roxínház szórakoztat – fejleszt – közösséget épít. Értékteremtő közösség, amely hozzájárul a régió kulturális és társadalmi fejlődéséhez. 

A Roxínház egy olyan befektetés, amely megtérül nemcsak anyagilag, hanem erkölcsileg is. 

A támogatás formái:

Szponzoráció

A vállalkozás az anyagi támogatás mértékétől függően különböző ellenszolgáltatásokat kaphat: pl. logó megjelenítése az előadásokon vagy programokon; reklámhely biztosítása az online platformon; ingyenes vagy kedvezményes belépők az előadásokra vagy programokra; meghívás exkluzív eseményekre; stb.

Sikerre viszünk!

Örökbefogadókat keresünk évadunk bemutatóihoz. 

Amit kérünk: anyagi juttatás vagy természetbeni juttatás, amely lehet anyag (fa, vas, vászon), ami díszlethez vagy jelmezhez szükséges. Az örökbefogadó kapcsolati tőkéjével is tud segíteni az előadás díszletének, jelmezének megvalósításában. 

Amit adunk: az örökbefogadó és munkatársai/barátai bepillantást nyerhetnek az előadás készülésébe – nyílt próbákat tartunk részükre. Társulatunk 15.000 fős facebook oldalán az előadás próbái alatt – 2 hónapig – folyamatosan tudósít az örökbefogadó megjelenítésével.

Emellett az anyagi támogatás mértékében tiszteletjegyet biztosítunk az előadás bemutatójára.

Együttműködő partereinknek megjelenési lehetőséget biztosítunk facebook oldalunkon, honlapunkon, valamint az épületünk bejáratánál található „Partnereink, támogatóink” falon.

Sikk a siker 

A program segítségével a támogató hozzájárul az Ösztöndíj programunkhoz.  Szereplőink, táncosaink nagy része szabadidejét feláldozva jár próbákra, előadásokra, fellépésekre, ezzel is segítve színházunk fennmaradását.

Jelenlegi anyagi helyzetünk sajnos nem engedi meg, hogy munkájukat anyagilag jutalmazzuk, ösztönözzük, de nagyon szeretnénk valamivel meghálálni, ezért létrehoztuk Ösztöndíj programunkat.Ehhez a programhoz keresünk együttműködő partnereket, akik ajándéktárgyak és/vagy utalványok formájában tudják támogatni társulatunkat.

Amit ebben a programban nyújtani tudunk: ösztöndíj programunkról a támogatók megjelölésével egész évben beszámolunk a honlapunkon és a facebook oldalunkon. Együttműködő partnereinket bemutatjuk a honlapunkon, valamint a facebook oldalunkon. Ösztöndíjasaink fotót közölnek az ajándéktárgyukkal saját, illetve a Roxínház facebook profilján, megjelölve a felajánló céget.

Amit ebben a támogatási formában kérünk: negyedévente egy (vagy több) termék vagy ajándékutalvány min. 10.000 Ft értékben társulatunk egyik tagjának (14-20 éves korosztály).

Adomány

Magánszemély adományozhat nekünk bármilyen összeget. Ezzel hozzájárul terveink megvalósításához és színházunk fenntartásához. Az elmúlt években például előadásaink előtt valamelyik vezetőnk rövid felszólalásban kért segítséget nézőinktől adományra, amelyet rezsiköltégekre fordítottunk, illetve 2022. őszén elektromos fűtőpaneleket vásároltunk belőle.

Adó 1%

A Kaposvári Roxínház Egyesület közhasznú egyesület, így az adó 1%-a felajánlható a Roxínház működéséhez! Az emberek több mint 50%-a nem él ezzel a lehetőséggel, így a felajánlható összeg nagy része elvész, miközben a civil szervezetek az élet számos területén végeznek a társadalom számára nagyon hasznos tevékenységet. Kérjük, ne hagyja veszni adója 1%-át, támogassa egyesületünket! Ami Önnek pár kattintás, nekünk a túlélést jelenti!

Kaposvári Roxínház Egyesület 18143049-2-14

Önkéntesség

Magánszemélyek idejükkel vagy képességeikkel is támogathatják a Roxínházat. Ezzel segítenek az előadások vagy programok lebonyolításában, vagy más feladatokban. Egyesületünk részt vesz az Iskolai Önkéntes Szolgálat programban. Ennek keretében középiskolás diákok segítenek a szórólapozásban és a ruhatárban. A 2023/24-es évadban felnőttekre is kiterjesztjük önkéntes programunkat.