felajánlom adóm 1%-át

E.R.Ö. – Indul a bakterház 3. Rész

Több mint 6 éve annak, hogy bemutattuk színpadunkon az Indul a bakterház című előadást. Regős Bendegúz kalandjai és Szabó bakter megpróbáltatásai azóta tartanak, és mindig teltházat vonzanak. 

Míg a bakter szerepét játszó Szabolcsi Jánoson alig látszik ez a 6 év, addig a Bendegúzokon bizony annál jobban. Így nem csoda, hogy már a 4. Bendegúz kezdte meg pályafutását a darabban, hiszen folyton-folyvást kinövik a gyerekek a szerepüket, és bizony szó szerint a bakter fejére nőnek. Az elmúlt években Abonyi-Tóth Dávid, Csáki Tamás és Szabó Dániel játszotta Bendegúzt, jelenleg pedig Tanító Benjámin dolgozik a bakter szolgálatában. A felvétel, amiből a sorozat készült, két Bendegúzt is megmutat. Először Abonyi-Tóth Dávid látható az előadásokban, majd az utolsó részben Szabó Dániel. Ebben a részben a bakter gyomorrontással küzd, és Bendegúzt küldik a Piócás emberért…. A történet folytatását nézzék meg a 3. részben! 

A projekt az EMT-TE-A-B-21-0373 azonosítószámú pályázat keretében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Támogatásával valósul meg.