felajánlom adóm 1%-át

Igazi sikerdarab az anconai szerelmesek a balatonon

Háttérbeszélgetés az Anconai szerelmesek 2. részéről a Rox-Caféban

1989. Az az év, amikor minden megváltozott. Az az év, amire nosztalgiával gondolunk. Az az év, amikor az Anconai szerelmesek második része játszódik. Rendszerváltás, Balaton, SZOT-üdülő, nyaralás, fütyülős barack. És egy csapat olasz. Meg magyar. Szerelmi szálak kuszálódnak össze és vissza, de a darab végére mindenki újra párjára talál. 

Látták már az Ancona szerelmesek 2. részét? Nem? A Rox-Caféból most megtudhatnak néhány kulisszatitkot az előadásról. Például azt, hogy hogyan készült a darab, mit gondolnak róla a rendezők és a szereplők, és honnan inspirálódnak a szerepek eljátszásához a fiatalok, akik a darab idején, 1989-ben még csak gondolat sem voltak… . 

Ha pedig kedvet kap és szeretné megnézni az Anconai szerelmesek 2. részét, akkor november 13-án, vasárnap, délután 5 órakor várjuk szeretettel! Jegyek a jegy.hu oldalon:

Beszélgetőpartnerek: Pintér Kata rendező, Lugosi György színész-rendező, Szabolcsi János színész, Orlik István színész-énekes és Wirth Bianka gyerekszínész. Aki kérdez: Palancsa László.

A projekt az EMT-TE-A-B-21-0373 azonosítószámú pályázat keretében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Támogatásával valósul meg.