felajánlom adóm 1%-át

Rox-café a 2022/23-as évadról

Könnyű és egyben nehéz téma az aktuális podcast beszélgetésben

Míg egyik oldalon egy előadásokban gazdag évad bontakozik ki, addig másik oldalon, a sorok mögött ott van a “meddig lehet még tervezni” bizonytalansága. A külső körülmények évek óta egyre kedvezőtlenebbek, és akkor még szépen fogalmaztunk. Azért jó tisztán látni a helyzetünket. Na, de innen szép nyerni, ahogy mondani szokták, úgyhogy mi is elindítottuk az idei évadot, sőt, már javában benne vagyunk. 

Milyen is lesz ez az évad? Mi várható? Hogyan kezdtük? Hogyan tudunk alkalmazkodni a folyamatosan változó körülményekhez? Higgyék el, nem könnyen, de azon vagyunk, hogy minél szórakoztatóbb, színvonalasabb előadásokat varázsoljunk a színpadra! Így lesz ez a 2022/23-as évadban is!

Akik a kérdésekre keresik a válaszokat: Pintér Kata rendező, Takács László János, a Kaposvári Roxínház Egyesület elnöke és Szabolcsi János, az egyesület alelnöke. Aki kérdez: Palancsa László.

Készíts magadnak egy forró csokit vagy teát, helyezkedj el kényelmesen, és nézd meg a ROX-Café műsorát! 

A projekt az EMT-TE-A-B-21-0373 azonosítószámú pályázat keretében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Támogatásával valósul meg.