IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE!

Vendégeink voltak a rajzpályázat díjazottjai a minden egér szereti a sajtot bemutatón

Április 1-jén zártkörű premieren mutattuk be a Minden egér szereti a sajtot zenés mesejátékot. A mese plakátja Babos Boglárka rajza alapján készült.

Még január elején hirdettünk rajzpályázatot általános iskolások részére. Arra kértük az iskolákat és a gyerekeket, hogy készítsenek terveket a Minden egér szereti a sajtot zenés mesejáték plakátjához. Összesen 213 pályamű érkezett be, amiből két körben választottuk ki a nyertest. A változatos és sokszínű rajzok további ötleteket adtak a társulatnak, így különdíjakat is kiosztottunk. A tervekre a Facebook oldalunkon is lehetett szavazni, így a legnépszerűbb rajz kategóriában is lehetett nyerni.

Díjazottak:

A nyertes mű készítője: Babos Boglárka (8 éves, Nagyboldogasszony Római Katolikus

Gimnázium, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Kaposvár). Az ő rajza alapján Sárdi Attila készítette a Minden egér szereti a sajtot zenés mesejáték plakátjának grafikáját.

Különdíjat nyert:

–          Oláh-Besztercei Milla (11 éves, Barcsi Arany János Általános Iskola), akinek a csodaszép rajza egy játékhoz adott ötletet a Roxínház számára.

–          Molnár Ágnes (5/a., Toldi Lakótelepi Tagiskola, Kaposvár), akinek a rajza ötletet adott a díszlethez.

–          Klotz Janó Marcell (9 éves, Szent Orsolya Bencés Iskolaközpont, Dombóvár), akinek speciális technikával készült alkotása a rendezők egyik kedvence.

A legnépszerűbb pályamű a Facebook oldalunkon: Vincze Johanna (3/b., Dombóvári József Attila Általános Iskola) alkotása, amely 417 like-kal nyert. 

A díjazottak mind vendégeink voltak az előadáson. Meglepetés ajándékokkal is készültünk számukra: többek között egy olyan pólóval, amin a rajzpályázatra készített saját rajzuk van (köszönjük @Atepolod.hu @Kozma Attila támogatását); kaptak egy-egy példányt a plakátból, a szinopszisból, és a szereplők által dedikált szereposztásból; valamint roxínházas ajándékok is kerültek a csomagba. Az előadás végén közös fotó készült róluk és a szereplőkről, és közelről megnézhették a díszletet is.
Fotó: Kozma Attila