IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE!

Szeptemberben ismét felvételi a Roxínház Tanodába

Dráma-, tánc- és ének foglalkozásokkal várjuk a kisebbeket és a nagyobbakat a következő évadban is a Roxínház Tanodában. A felvételi időpontja, szeptember 13., 16:30.

Évről-évre egyre többen jelentkeznek Tanodánkba, hiszen nálunk olyan alap készségeket és képességeket sajátítanak el a gyerekek, amelyeket nemcsak a színpadon, hanem a mindennapi életben is hasznosítani tudnak.

Sokan érdeklődnek a felvételi menete iránt is, nekik írjuk segítségképpen, hogy hogyan készüljenek: Mindenki kényelmes ruhában jöjjön, ne ünneplőben. A feladatok: rövid bemutatkozás, majd ritmusgyakorlat, mozdulatsor utánzása. Egy dal eléneklése, esetleg versmondás. Nincs külön elvárásunk, csupán szeretnénk megismerni mindenkit, hogy tudjuk, melyik csoportban kezdje el az évet. Természetesen, ha valaki most nem tudja igazán megmutatni a képességeit, és a későbbiekben kiderül, hogy ügyesebb, akkor átkerül a másik csoportba. A képzés évről-évre egymásra épül, a legkisebbeknek az alapokat meg kell tanulniuk, hogy a következő csoportba léphessenek.

További információkat a következő telefonszámon kaphatnak: Merkei Mónika koreográfus, táncpedagógus: +36 30 544 0079.

Jelentkezés: roxinhaztanoda@gmail.com.

Várunk mindenkit szeretettel a Roxínház Tanodába!