felajánlom adóm 1%-át

Legyen bármikor karácsony

A Kaposvári Roxínház Egyesület a világjárvány következtében kialakult helyzetre reagálva, a következő felhívással, kezdeményezéssel fordul a lakosság, a vállalkozók és a közönsége felé.

A jelenlegi világjárvány gazdaságilag és lelkileg mindenkit egyaránt megvisel. Egyik oldalon több ágazat kerül a padlóra, a másik oldalon lelkileg teszi tönkre az embereket – különösen a gyerekeket – az online világ, a digitális oktatás és az elszeparáltság.

Célunk, hogy enyhítsünk a tüneteken! Támogassunk ott, ahol a legnagyobb szükség van rá! Mert adni jó. És aki most a Roxínház előadásain keresztül segít, az kétszer segít.

Napjainkban több mint 23 ezer gyermek él gyermekotthonban. Ugyanúgy szeretnének kikapcsolódni, játszani, könyvet olvasni, moziba, színházba menni, kirándulni, mint a kortársaik. Lehetőségük a járványmentes időszakban is kevés. Most, a pandémia idején még inkább nyomasztó hatással van rájuk a bezártság. Ezért online előadások megtekintésére szeretnénk meghívni a gyermekotthonban élő gyerekeket. Ehhez keressük azokat a magánszemélyeket, vállalkozókat, cégeket, akik a jó ügy mellé állva kétszeresen is segítenek. Támogatásukkal lehetőségük lesz a gyermekotthonokban élőknek megnézni a Roxínház egyik gyerekdarabját, a bevétel segítségével pedig a Roxínház is túléli a járvány okozta pénzkiesést.

A Roxínházat is érzékenyen érintette a járvány következtében kialakult helyzet. Színházunkban zenés előadásokat játszunk, valamint nagy hangsúlyt fektetünk a gyerekek művészeti képzésére is. Tanodánknak közel 100 tagja van. Társulatunk tagjai azért játszanak, hogy örömet szerezzenek az embereknek, fellépti díjat nem tudunk biztosítani nekik. Közhasznúsági státusszal rendelkező egyesületként működünk, központi támogatásunk nincs, előadásaink bevételéből tartjuk fenn az épületünket, fizetjük a rezsit, és néhány alkalmazottat, akik a háttérben, főállásban dolgoznak a Roxínházért. 2020 márciusa óta csak a nyári és az ősz eleji néhány előadás adott lehetőséget arra, hogy bevételhez jussunk.

Annyi mindent és mindenkit lehet „örökbe fogadni” (egy széktől kezdve növényeken és állatokon keresztül egy óvodáig), miért ne fogadhatnánk örökbe egy egész csoport gyereket, és hívhatnánk meg egy előadásra? Ne kelljen ünnepnek lennie ahhoz, hogy segítsünk, hogy örömet szerezzünk, hogy ADHASSUNK! Fogadjon örökbe, támogasson olyan gyerekeket, akiknek nem adatik meg, hogy otthon találkozzanak ezekkel az élményekkel!

Csatlakozzon ehhez a nemes kezdeményezéshez, írjon nekünk a roxinhazinfo@gmail.com e-mail címre!

Köszönettel: a Roxínház Társulata

Támogatóinkról bővebben itt olvashat.

TÁMOGATÓK

Elindított kezdeményezésünkhöz több cég, vállalkozás, magánszemély is csatlakozott, nekik ezúton is köszönjük a támogatást!

Marázplast Kft.

A Marázplast Kaposvár kedvenc áruháza, a háziasszonyok diznilendje, a konyhatündérek és a kertkirálynők kincses szigete. Tudnánk még folytatni a sort, de nem akarunk szerénytelennek tűnni. Amúgy pedig mindegy is, mit írunk. Ha valaki már járt nálunk, azt nem kell győzködni. Aki még nem, azt meg nem érdemes. Megpróbálni így átadni az élményt olyan lenne, mint elmesélni egy hangversenyt. Szóval, ha azok közé tartozol, akik eddig elkerültek minket, adj esélyt! Nekünk is, magadnak is. Szinte biztos, hogy mindketten örülni fogunk.

https://www.marazplast.hu/

Győri Kft.

Vitakontrol Kft.

„Mindig öröm adni, különösen gyerekeknek, kikben a jövő nemzedékét látom. Fontos, hogy unokáim jó környezetben, szép világban nőjenek fel, ehhez az kell, hogy minden ember egyre jobb, és valódi érzelmekkel gazdagabb legyen. Ehhez a Roxínház is nagyban hozzájárul. Ezért számomra nem volt kérdés a támogatás. A Vitakontrol Kft. bőrgyógyászati, esztétikai tanácsadással, beavatkozásokkal foglalkozik. Másik fő területe a nőgyógyászati rendelés. Gyermekekkel és menopausa okozta tünetekkel is foglalkozunk. Online rendelésünk is elérhető a www.vitakontrol.hu honlapon.” (Dr. Szabó Magdolna)

Móring József Attila

KAPOS ÉPKER ÉPÍTŐANYAG CENTRUM

www.kaposepker.hu

Mega-Papír Kft.

Azt gondoljuk, hogy soha nem volt ennyire fontos az összefogás, egymás segítése, az adakozás, noha nincs karácsony.

Mi a „Megások” mindig fontosnak tartottuk, hogy lehetőségeinkhez mérten segítsünk intézményeknek, óvodáknak, iskoláknak, nehéz sorsú családoknak, gyerekeknek.

Büszkén állunk a Roxínház kezdeményezése mögé.

Ne feledjétek azonban, hogy „Toll, ceruza meg a papír … Megapapír”.

Ha szükséged van bármire, ami nálunk megtalálható, és hozzánk jössz vásárolni, akkor jusson eszedbe, hogy mi „Megások” továbbra is így gondolkodunk.

Mega-Papír csapata

http://www.megapapir.hu/

 IPSUM Logistic Kft.

Az Ipsum Logistic Kft. az ipari csomagolóanyagok színes világának szeretetét 2017. novemberétől kezdte formálni, alakítani a dinamikus piaci igényekhez. 
Tevékenységünk főbb területei a merev falú műanyag csomagolóanyagok, eszközök (műanyag rekeszek-ládák), papír csomagolóanyagok, fólia csomagolóanyagok bérgyártása, kereskedelme, műanyag alapanyagok kereskedelme.

Ezen feladatokhoz szorosan kapcsolódik a Partnereinknél keletkező műanyag és papír csomagolási hulladékok kezelése, kereskedelme, feldolgozása. 
Küldetésnek érezzük a műanyag és papír csomagolási hulladékok újrahasznosítását. Hiszünk a több ezer alkalommal újrahasznosítható termékek gyártásában, hogy együtt egy fenntartható, szebb jövőt formáljunk.

Az „A Vállalat” szeretnénk lenni, aki megoldás a megrendelő gondjaira.
(L.Tamás)

A Markunion Kft ballonos és hálózatos vízadagolókat forgalmaz és üzemeltet Dél-Dunántúlon és Budapesten immár 24 éve. Nagykanizsai üzemünkben palackozzuk a sajátmárkás 19 l-es Markunion Forrásvizünket. Célunk, hogy a Dél-Dunántúlon minél több családba és munkahelyre eljuttassuk az egészséges, kényelmes, környezettudatos vízfogyasztás lehetőségét. A friss vizeink mellett finom szörpöket és prémium kategóriás olasz kávét is kínálunk.
Minden erőnkkel arra törekszünk, hogy vevőink, munkatársaink kívánságát figyelemmel kísérjük, igényeiket felismerve azt rugalmasan és maximálisan kielégítsük.

http://markunion.hu/

10. sz. Ügyvédi Iroda

Kaposvár, Noszlopy G. u. 10.

Jobb ma egy ügyvéd, mint holnap egy bíró. Ez nem csupán egy mottó, hanem a hitvallásunk is. Az 1995 januárja óta működő irodánk küldetése támogatni ügyfeleinket jogi vonatkozású ügyeikben és a peres ügyek megelőzésében, ha pedig valamilyen oknál fogva elkerülhetetlen a per, akkor az eljárási jogszabályok által lehetővé tett legrövidebb út bejárása.

Kaposvár történelmi városközpontjában, a Noszlopy Gáspár utca árnyas fái és kávéillatú vendéglátóhelyei között, a városi önkormányzat épületének közelében kellemes környezetben várjuk ügyfeleinket. Igény és előzetes egyeztetés alapján biztosított annak a lehetősége is, hogy ügyfeleink irodájában, székhelyén találkozzunk vagy akár az online térben egyeztessünk.

Számos átalakulást követően három taggal működik immár több, mint 25 éve a 10. sz. Ügyvédi Iroda. A Noszlopy G. u. 10. alatt ketten, dr. Dobos Pál és dr. Márton Kálmán István állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Szolgáltatásaink:

 • Cégjog
 • Ingatlanjog
 • Követelések, kintlévőségek kezelése
 • Egészségügyi jog, „műhiba” perek
 • Személyiségi jog
 • Büntetőjogi védelem
 • Családjog
 • Közbeszerzés
 • GDPR
 • Sportjog, egyesületek, alapítványok
 • Munkajog, foglalkoztatási jogviszonyok

http://10ugyvedi.hu/

Med&Bio Gyógyászati Segédeszköz Szaküzlet

Hélia Kertészet

https://www.facebook.com/heliakerteszet

Vanessia Vállalkozásfejlesztési és Pályázati Tanácsadó Kft.

A Vanessia Kft. 20 éves múltra tekint vissza a pályázati tanácsadói piacon. Célunk és küldetésünk a magyarországi vállalkozások számára naprakész, pontos információt szolgáltatni az uniós és hazai pályázatokról, felkészíteni őket a sikeres pályázásra és támogatási forráshoz segíteni őket. Minden projektünk esetében végigvisszük a teljes folyamatot a tervezéstől a megvalósítási szakasz monitoring-feladatain keresztül a fenntartási időszak végéig. Működésünk az egész ország területére kiterjed.

FINO-FOOD Kft.

Az 1993 óta családi tulajdonban lévő cégünk tejtermékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Küldetésünknek tekintjük, hogy a hagyományok megőrzése közben nyissunk az innovatív megoldások felé. Termékeink minőségére a családi tradíció és a modern technológiák alkalmazása nyújtanak garanciát. Vevőink felé mindig a legnagyobb odafigyeléssel fordulunk, amelynek pillérei az elhivatottság és a szakértelem. Fontos számunkra, hogy olyan társadalmi kezdeményezések mellé álljunk, amelyek a nehéz helyzetben lévőket hivatottak segíteni. „Mert adni öröm, adni jó…” 

https://www.fino.hu/

Borostyán Mezőgazdasági Áruház

https://borostyan-mezogazdasagi-aruhaz.uzleti.hu/

Attalai Halászcsárda

Az Attalai Halászcsárda már Kaposváron is várja vendégeit.
Harcsa, ponty és vegyes halászlé, panírozott halak, friss, kézzel nyújtott rétes kapható a kaposvári átvételi ponton.
Vegyes- és haltálakra előrendelést is felveszünk.
Kaposvár, Zárda utca 22/2. Nyitva: keddtől-szombatig 12-18 óráig.

https://www.facebook.com/halaszcsarda.attala

Garai Pí Víz

GARAI ITALFUTÁR WEBÁRUHÁZ

15 éve a lakosság ingyenes házhozszállítójaként a legszélesebb termékkínálatot és a lehető legjobb árakat hozzuk el vásárlóink számára! 

www.garaipiviz.hu

Szabó Fogaskerékgyártó Kft.

http://www.szabofogaskerek.hu/

Szem-Pont Optika

A Szem-Pont Optika Kaposváron, a 48-as Ifjúság útja 46. szám alatt, a Füredi csomópontban várja vásárlóit.
Orvosok: Dr. Bazsika Mária, Dr. Laskai Ilona.
A szemvizsgálathoz bejelentkezés szükséges: 82/310-721.

http://www.szemoptikakaposvar.hu/

Balázs Katalin egyéni vállalkozó

Balázs Kata vagyok, a Balázs Kata Ékszer márka megálmodója és tervező alkotója. 

Festett motívumaimmal a természet szeretetére, az ősi szimbólumaink megőrzésére és átörökítésére törekszem, figyelve arra, hogy a mai kor stílusirányzataiba illeszkedjen. 

Alkotásaim alapanyagaként a természet egyik legkifinomultabb csodáját, a gyöngyházat használom. Minden egyes ékszerem egyedi tervezésű és külön lelkülettel rendelkezik.

Balázs Kata Facebook oldala

Facebook bolt kínálat: https://rb.gy/apblnu

Borkatedrális

http://borkatedralis.hu/

Design Studio

DESIGNstudio | Nyomda | Dekor | Reklámajándék – Kaposvár – Mindenre nyomtatunk!

www.design-studio.hu

HR Profi Kft. 

Profi megoldás munkaügyi és munkavédelmi problémákra

Bővebb információ:

https://www.hrprofi.hu/

Márkus Optika Kft.

Pethő Nyomda Kft.

GRAFIKAI TERVEZÉS, NYOMTATÁS, KÖTÉSZET

PJ Security Kft.

PROFISO Kft.

A Profiso Minőségügyi és Mérnöki Iroda 2005 óta segíti tevékenységével a gazdasági élet szereplőit, az országban egyedülállóan széleskörű iparági szinten.

Fő tevékenységei:

 • Nemzetközileg elismert szabványok bevezetése – tanúsító szervezet kiválasztása
 • Felkészítés az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének (GDPR) való megfelelésre

A felkészítést több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkező műszaki, gazdasági és közgazdasági, informatikai, vegyipari és szociális szakemberek végzik, akik auditori végzettséggel is rendelkeznek.

Bővebb információ: www.profiso.hu

Roteberg Kft.

A legkorszerűbb irtószerekkel, speciális szerelvény, valamint vegyszermentes technológiák alkalmazásával, hatékonyan és biztonsággal végezzük a rovar- és rágcsáló mentesítés feladatait.

Cégünk jogelődje 1987 óta foglalkozik kártevőirtás végzésével. Központi székhelyünk Kőröshegyen található. Rendelkezünk budapesti, valamint több vidéki telephellyel is.

Szolgáltatásaink:

 • Professzionális rovar- és rágcsálóirtás
 • Madármentesítés
 • Terménygázosítás

http://www.roteberg.hu/hu/fooldal/

Vajda Jenő egyéni vállalkozó

hasznaltlemezfelni.hu

Ügyfeleink részére az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

 • Használt és új lemezfelnik értékesítése, felszerelése
 • Abroncstárolás
 • Használt, feleslegessé vált lemezfelni felvásárlása
 • TPMS (guminyomás ellenőrző rendszer) értékesítése, szervizelése

Megtalál minket Kaposújlakon, a Kossuth Lajos u. 50. szám alatt.

https://www.hasznaltlemezfelni.hu/

Oros Gumiszerviz