IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE!

Elindultak a vetítések a gyermekottho­nokban

Több cég, vállalkozás és magánszemély csatlakozott már a Legyen bármikor karácsony! elnevezésű kezdeményezésünkhöz. Segítségükkel, támogatásukkal a múlt héten elkezdődtek az online vetítések a Somogy megyei gyermekotthonokban.

Mindig öröm számunkra, ha érezzük a közönség szeretetét, de ez most mégis több annál. Most nemcsak azt érezzük, hogy micsoda nagyszerű érzés örömet szerezni másoknak, hanem azt is, hogy van még összefogás az emberek között. Kezdeményezésünkhöz a mai napig (március 16.) már 14-en csatlakoztak, és elutalták felajánlásukat, amiért különösen hálásak vagyunk. Többektől is kaptunk már pozitív visszajelzést, ami arra biztat minket, hogy folytassuk, amit elkezdtünk, mert hasonló kezdeményezés még nem volt az országban.

A múlt héten már el is kezdődtek a vetítések azokban a gyermek- és lakásotthonokban, amelyek már kiválasztották, hogy melyik Roxínház előadást szeretnék online megnézni. A visszajelzések pedig azt mutatják, hogy nagyon hálásak a gyerekek, amiért erre lehetőségük adódott.

IMG 0818

„A Szivárvány Lakásotthon nevében szeretném megköszönni mindazoknak, akik munkájukkal hozzásegítettek bennünket, hogy a 2021.03.13.-án megtekinthettük az Indul  a bakterház című előadást. A Társulatnak Külön Köszönet a fantasztikus előadásért. Nagy örömet okozott a gyermekeknek.”

„Köszönjük a programot. Nagyon jól szórakoztunk. A szennai Lázi dombi Lakásotthon lakói és dolgozói.”

Hogy pontosan miről is van szó? Online előadások megtekintésére hívjuk meg a gyermekotthonban élő gyerekeket. Ehhez keressük azokat a magánszemélyeket, vállalkozókat, cégeket, akik a jó ügy mellé állva kétszeresen is segítenek. Támogatásukkal lehetőségük lesz a gyermekotthonokban élőknek megnézni a Roxínház egyik gyerekdarabját, a bevétel segítségével pedig a Roxínház túlélheti a járványt, és az abból adódó pénzkiesést. Erről bővebben itt olvashat. Amennyiben Ön is csatlakozna ehhez a nemes kezdeményezéshez, írjon nekünk a  roxinhazinfo@gmail.com e mail címre!